SMT Løbeskolen starter nye hold

Der indledes med informationsaften mandag den 20. august

SILKEBORG Efter en varm sommer, er det nu tid til igen for alvor at tænke på løbetræningen og mandag den 20. august inviterer SMT Løbeskolen til informationsmøde for nye løbere.

Onsdag i samme uge går træningen i gang.

Ved informationsmødet kan man høre nærmere om, hvordan SMT Løbeskolen hjælper nye deltagere i gang med at blive gode løbere, og sammen med andre få en masse gode oplevelser i naturen rundt om Silkeborg.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man kan blot møde op ved SMT’s mødested, der er Bygning K på Ferskvandscentret - bygningen mellem Aqua og Natustyrelsen Søhøjlandet.

Der er herefter træning hver mandag og onsdag, ligeledes med udgangspunkt fra bygning K ved Aqua. Desuden er der løbetræning hver lørdag formiddag fra Østre Søbad.

SMT Løbeskolen har mange forskellige hold, så der er tilbud, der passer til alle, og på de fleste hold startes der stille og roligt op, så deltagerne langsomt men sikkert oparbejder en god løbeform.

Der er dog også et nyt tilbud med navnet »6-løberen«. Det er løbeskolens nye hurtigløber-hold: Fra 0 til 6 km på 6 måneder. Holdet er også for unge med lyst til hurtigere at øge løbehastighed og distancer.