Nyt show med Jakob Olrik har premiere i Silkeborg

»Den eneste ene« er titlen på sexologens nye foredrag, der har premiere 4. september

SILKEBORG Den kendte sexolog og forfatter Jakob Olrik har gennem fem år turneret de danske landeveje tynde med de populære foredrag - eller shows, om man vil - »Kvinde, kend din mand« og »Mer’ og bedre sex«.

Nu er Jakob Olrik klar med et helt nyt show: »Den eneste ene«. Det får premiere i Silkeborg tirsdag den 4, september og holdes på Silkeborg Gymnasium på Oslovej.

Jakob Olrik siger, at det er et foredrag om »at turde være dig«.

Videre siger han om foredraget: »Kærlighed er svaret på alt. Men hvad er spørgsmålet? Hvem er det, der styrer vores drømme? Hvem dirigerer vores lykke? Og hvem er det, der hele tiden holder os tilbage? Det er tid til at finde modet frem og slippe os selv løs.«

Foredraget henvender sig både til singler og par, mødre og fædre, venner og veninder.

Jakob Olrik er ikke mindst kendt fra tv. Han har været vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program »I seng med DR2« og medvirket i tv-programmer som »Kender du Typen?« og »Til Middag Hos« samt flere temalørdage i DR.