Mini-turné med Signe

Signe Svendsen besøger fire byer i Silkeborg Kommune på mini-turné i november

MUSIK Bryrup, Fårvang, Kjellerup og Silkeborg får til november besøg, når Signe Svendsen drager på en mini-turné rundt i Silkeborg Kommune. Her kan publikum opleve den populære sangerinde alene på scenen med sin guitar.

- Når man går helt alene på scenen, har man en særlig pagt med publikum. Vi er ligesom sammen om hele balladen. Den følelse kan jeg virkelig godt lide, siger Signe Svendsen, der glæder sig til den usædvanlige tour rundt i Silkeborg Kommune.

Hun har flere gange tidligere spillet i Silkeborg – blandt andet har hun givet en udsolgt intimkoncert på Hjejle-båden »Tranen« i forbindelse med den store vejfest for to år siden. Det er musikforeningen Musikrampen, der har fået ideen til samarbejdet om efterårets miniturné.

- Vi vil gerne prøve at præsentere livemusik andre steder end i Silkeborg. Og vi er glade for, at det blevet vel modtaget i Bryrup, Fårvang og Kjellerup, hvor lokale foreninger er med til at arrangere koncerterne, siger formanden for Musikrampen, Michael Jensen.

Signe Svendsen har turneret flittigt rundt i Danmark de seneste 10 år, hun har udgivet tre albums og har et fjerde på vej.

Hun har været nomineret til en Danish Music Award inden for folk som årets sangskriver og singlerne »Strejfer« og »Rift« fra hendes seneste album bliver spillet flittigt på P4.

Miniturnéen i Silkeborg bliver afviklet fra 6. til 10. november.