Kåring af julemand til sommerfesten i Sejs-Svejbæk

SILKEBORG »Ho, ho, ho«. Det er ikke ligefrem julemandens varme latter, man forventer at høre i august.

Men på lørdag er der mulighed for at høre den i Sejs-Svejbæk, når årets julemand skal kåres. Det sker i forbindelse med byfesten, hvor lørdagen er afsat til aktiviteter omkring Multihuset.

Dagen begynder med gratis morgenbrød, hvorefter der er børneunderholdning med klovnen Gustav.

Hen ad formiddagen skal årets julemand kåres, og alle borgere i Sejs-Svejbæk har mulighed for at møde frem i julemandskostume for at gøre deres kandidatur gældende. Vinderen får æren af at tænde juletræet ved Dagli’Brugsen, når december står for døren.

På fodboldbanerne skal der spilles gadefodbold, ligesom der arrangeres en stor bagedyst for både børn og voksne. Om aftenen er der fest med buffet, hvor duoen Hæk og Heinrich spiller. Derefter kommer DJ Jacob Nøhr på scenen og spiller op til dans.