Nyttig information om parkering til Made in Denmark

Brian Holst 

Tilskuerne skal parkere ved Jyllandsringen, hvorfra der venter ca. ti minutters gang til hovedindgangen

Det bliver første gang, at Silkeborg Ry Golfklub i Resenbro skal huse 20.000 til 25.000 tilskuere hver dag.

Derfor bliver infrastrukturen også sat under pres. Klubbens normale pakeringspladser vil være optaget. Derfor bliver der publikumsparkering ved Jyllandsringen. Herfra vil der være ti minutters gang til hovedindgangen. Efter indgangen kommer publikummerne gennem den såkaldt »Village«, hvor der vil være forskellige udstillere og salgsboder.

Der vil fra torsdag til lørdag være indsat gratis shuttlebusser, som kører fra Silkeborgs centrum (hvor der er koncerter og anden underholdning) til golfbanen. Busserne kører fra klokken 9-24. Fra klokken 9-19 kører busserne hvert 15. minut, mens de kører hver halve time fra 19-24. Søndag er der ikke indsat shuttlebusser mellem Silkeborg og golfbanen, fordi der ikke er planlagt aktiviteter i Silkeborg om søndagen.