Her kan du se dronningen på karetturen

Silkeborg Kommune har nu offentliggjort de ruter, hvor dronning Margrethe kører i karet under besøget i Silkeborg

SILKEBORG Gardehusarregimentets Hesteskadron med 60 heste og en dronning i karet er klar til at trave - og rulle - gennem Silkeborg i forbindelse med dronning Margrethes besøg den 3. september.

Silkeborg Kommune har nu offentliggjort de to ruter.

Klokken 10.55 kører dronning Margrethe sammen med borgmester Steen Vindum og hustruen Charlotte Vindum fra Silkeborg Rådhus. Forinden er dronningens besøg begyndt med en officiel modtagelse på rådhuset. Fra rådhuset kører hun gennem midtbyen og til Museum Jorn. En tur på 2,5 kilometer, som tager 25 minutter.

Den anden rute er på 1,5 kilometer og er fra Museum Jorn og til Gl. Skovridergaard, hvor dronningen og indbudte gæster skal spise frokost. Karetturen begynder fra Museum Jorn klokken 12.15 og tager 20 minutter.

Herefter kører dronningen ikke i karet. Hun kører til den nordlige del af kommunen, hvor hun skal besøge Designa i Kjellerup og herregården Neder Kjærsholm Hovedgård i Thorning. Mandagen slutter af med middag på Dannebrog i Horsens Havn.

Om tirsdagen er dronningens første besøg hos nedbrydningsvirksomheden Kingo Karlsen, inden hun skal videre til Lysbro.

Her skal hun besøge Lysbro Kunst, der er et aktivitetstilbud for autister og udviklingshæmmede. Dronningen slutter sit besøg af på Torvet i Silkeborg.

holst