SG afslutter sommerens udendørsgymnastik

Silkeborg Gymnastikforening har afsluttet foreningens udendørs sommergymnastik

GYMNASTIK Sommeren har budt på udendørs aktivitet, men for meget varme er ikke godt, når det handler om fysisk aktivitet. Det mærkede medlemmerne af Silkeborg Gymnastiksforenings tilbud om sommergymnastik under sæsonens aktiviteter. Og liggeunderlagene, der normalt benyttes når jorden er våd, måtte tages i brug for at undgå generne fra det knastørre græs.

En del af aktiviteterne tæller atletik, hvor deltagerne har mulighed for at tage idrætsmærke. Her bliver der løbet 60 meter løb, kastet med slyngbold eller lavet kuglestød og sprunget længde- eller højdespring.

Herudover blev der gennemført en udholdenhedsprøve, der omfatter gang, løb eller svømning, og deltagerne udfører en formprøve, som blandt andet tæller forskellige styrketræningsøvelser.

Hvis man spørger deltagerne, vil de ifølge SG sige, at det er ikke svært. Men man skal dog være lidt i form. Dog er der mulighed for at vælge forskellige kategorier og øvelser. Indendørssæsonen begynder den 3. september.