Ser du sjove golf-bukser, så kan du vinde lækre præmier!

Søren Nielsen 

SILKEBORG Golfspilleren John Daly er kendt for sine meget farverige og opfindsomme golfbukser.

Det samme er tv- og radioværten Jesper Bæhrenz, der i øjeblikket arbejder sammen med Jyske Bank for at dække Made in Denmark.

For at sætte fokus på den farverige påklædning har Jyskebank.tv lavet en sjov konkurrence, hvor læserne opfordres til at tage billeder af sjove og farverige golfbukser og uploade på sociale medier, instagram eller facebook, under hashtagget #MiDbuks eller #MiDbux.

- Der er fede præmier på højkant fra Made In Denmark og Backtee. Hvis du tager et godt billede, og bliver udvalgt, så kan du vinde fire partout-billetter til næste års Made in Denmark, siger Jesper Bæhrenz.

Desuden er der også en række andre præmier fra Backtee. Blandt andet en særlig trøje, som kun er produceret i 100 eksemplarer.