Åbent hus for 60+ i bordtennisklub

SILKEBORG Silkeborg BTK tilbyder bordtennis til alle seniorer over 60 år - begyndere og øvede - og lægger ud med at invitere til åbent hus tirsdag den 11. september om formiddagen i Silkeborg Sportscenter, Århusvej 45. Arrangementet er led i en landsdækkende kampagne, hvor et stort antal klubber holder åbent hus.

Ud over bordtennis bliver der også tid til hyggeligt samvær og fællesskab før, under og efter træningen.

- Du træner reaktionsevne, balance og styrker musklerne. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, siger Gert Jørgensen fra BAT60+, som er en indsats fra DGI Bordtennis og Dansk Bordtennis Union.

- Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man vil genoptræne muskler, balance og kondition på en nænsom måde. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder imidlertid ikke, at man ikke stadig får masser af sved på panden, påpeger Gert Jørgensen.