Masser af aktiviteter for 60+’ere i Sejs-Svejbæk

SEJS-SVEJBæK Ældre Idræt 60+, der er en afdeling under Sejs-Svejbæk Idrætsforening, sørger for, at de lokale seniorer ikke behøver bliver hængende i sofaen, men kan deltage i et væld af motionstilbud og andre aktiviteter. Der er masser af muligheder, og det er ikke kun fysisk, man kan være aktiv, der er også tilbud om at deltage i fællessang, madlavning, kortspil og læsegrupper.

Enkelte af aktiviteterne er gået i gang efter feriepausen, resten følger i denne og de nærmeste uger. Listen over motionstilbud omfatter: badminton, minitennis, traveture, motionscykelture, kvindefodbold-fitness, spinning, vinterbadning og sauna.

Medlemmerne af Ældre Idræt 60+ betaler et grundkontingent, og så er der ved nogle af aktiviteterne et tillæg, men der er også en række aktiviteter, hvor der ikke skal betales noget ud over grundkontingent.

Derudover har Sejs-Svejbæk IF en række tilbud, der ikke er i regi af Ældre Idræt 60 +, men er placeret på tidspunkter, som gør at de især henvender sig til 60+, men yngre er også velkomne. Der er indenfor områderne motion- og fitness, gymnastik, tennis og kajak.

De forskellige tilbud i Ældre Idræt 60+ har skabt et stort fællesskab, som er centreret omkring Multihuset i Sejs-Svejbæk. Antallet af aktive 60+’ ere i Sejs-Svejbæk IF er over de seneste fire år vokset fra 220 til 440 medlemmer.