Første pointtab til Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Trods en tremålsføring ved pausen måtte Silkeborg-Voel nøjes med uafgjort i Holstebro

HåNDBOLD Træerne vokser trods alt ikke ind i himlen i Silkeborg-Voel.

Efter sejre i de første tre ligarunder, hvor modstanden har været meget overkommelig, blev sejrsstimen søndag aften bremset.

Her måtte Voel-kvinderne tage til takke med 22-22 på udebane mod TTH Holstebro i en kamp, som det midtjyske mandskab ellers burde have vundet.

Udeholdet førte det meste af kampen og havde chancer nok til at sikre en komfortabel sejr, men generelt savnede Voel-spillerne skarpheden på dagen.

Allerede fra kampens start anede man, hvor det bar henad. En stribe chancer blev brændt på den tidligere Voel-keeper Sara Kececi, og hjemmeholdet kunne bringe sig i front med 5-2.

Midt i halvlegen fik Jakob Andreasens mandskab dog strammet sig an, og 5-2 blev på kort tid forvandlet til 6-9 i udeholdets favør.

Ved pausen var føringen på 9-12, og det lignede den fjerde sikre sejr på stribe. Men TTH Holstebro fik anført af en formidabelt spillende Inger Smits, der scorede 12 mål i kampen, hurtigt kontakt efter pausen ved 13-13.

Resten af kampen var gæsterne flere gange i front med to scoringer, men et hårdt kæmpende hjemmehold gav sig ikke.

Med tre et halvt minut bragte Jane Schumacher Silkeborg-Voel på 21-22, men det blev holdets sidste scoring i en kamp, hvor TTH Holstebro-profilen Inger Smits fik den sidste skudchance.

Den skød hun dog over mål, og så endte det ujøvne opgør 22-22 i Gråkjær Arena i Holstebro.

Med fem mål blev Jane Schumacher den mest scorende for Silkeborg-Voel på en dag, hvor flere af profilerne havde det svært.