Guld til Silkeborg-løber Laurits Bidstrup Møller

Orienteringsløb Laurits Bidstrup Møller fra Silkeborg Orienteringsklub får om få uger sin debut på seniorlandsholdet, og i weekenden viste den stærke løber, at formen er i top, og at han agter at slutte juniorårene helt fremme.

Søndag vandt han det danske mesterskab på langdistance i H 20. Mesterskabet blev løbet i Ulbjerg Plantage nord for Viborg.

Laurits Bidstrup Møller var den eneste dansker, der for alvor kunne hamle op med fire stærke finske ungdomslandsholdsløbere, der også stillede op ved mesterskabet. De to hurtigste løbere i klassen var finner, herefter fulgte Laurits Bidstrup Møller. På fjerde og femtepladsen var der igen finner.

Men en finne kan ikke blive dansk mester, så mesterskabet gik Laurits Bidstrup Møller.

Han løb i tiden 1.10.48 på den 12,3 km lange bane med 23 poster.

I aldersklassen lige under, H 18, vandt Elias Hinge Krogsgaard fra SOK sølv.