Frisør: Jeg er kommet »hjem«

Peter Bruvik-Hansen 

Efter nogle års pause er frisør Glennie Dam tilbage med egen salon på Skoletorvet

SILKEBORG Hun har haft salon på Bynkevej og Lyngvej i Sejs.

Sidstnævnte i 19 år, hvor hun også fik uddannet en elev og gennem fem år havde en frisørassistent ansat.

- Jeg havde lynende travlt, siger frisør Glennie Dam, der efterfølgende trak sig fra faget og i de efterfølgende år tog flere uddannelser, inden hun sidste år begyndte at vikariere som frisør.

Det gav stødet til, at hun nu har etableret »Salon Glennie« på Skoletorvet, hvor hun har overtaget det lejemål, hvor Jakob Bech indtil for nylig drev frisørsalon.

- Som vikar mødte jeg en del af mine tidligere kunder, og der var nye kunder, der spurgte, om de kunne bestille tid ved mig igen. Det gav mig lyst til at komme tilbage i faget. Jeg nævnte det for min veninde, og hun fortalte, at Jacob lukkede sin salon her på Skoletorvet. Og så gik det bare herfra, siger Glennie Dam, der officielt åbner mandag, men allerede har haft den første kunde i salonen, der har udsigt til Skoletorvet.

Hun tilbyder klip og farve med og uden tidsbestilling. Fredag og lørdag bliver således uden tidsbestilling, og tirsdag holder Glennie Dam lukket.

- Mange andre holder lukket om mandagen, så der holder jeg åbent. Til gengæld holder jeg lukket tirsdag. Tirsdag er »damedag«. Der spiller jeg golf, siger Glennie Dam.