77 cyklede tusindvis af kroner ind i Funder

Funder GF tjenste en god skilling ved sponsorcykelløb

FUNDER Funder GF har atter holdt sponsorcykelløb. Efter en formiddag med regn, blev det solskin og dejligt vejr, da 77 ryttere om eftermiddagen var klar til at blive sendt af sted på en times cykelløb rundt på stierne omkring Funder Hallen.

Rigtig mange tilskuere var mødt op og heppede i målområdet, hvor der var fest stemning med musik, en speaker, salg af pølser og sodavand.

En stor flok frivillige hjalp til med at stå langs med ruten og hjalp med at heppe, holde biler tilbage og sørge for sikkerheden for de mange, der var hoppet på cyklerne i den gode sags tjeneste. En anden flok frivillige sad klar med papir og blyant og noterede, hver gang rytteren passerede startlinjen.

Rytterne var i alderen fra et år op til bedsteforældre, og alle have været i gang og opsøgt naboer, venner, familier og arbejdspladsen, og dermed fået en masse sponsorer. Alle de indkørte penge går til FGFs forskellige afdelinger og er et godt, økonomisk bidrag til arbejdet i den netop opstartede sæson.

Cykelløbet planlægges og afvikles også som et fælles projekt på tværs af alle afdelinger i FGF. Så på løbsdagen er der ingen, der tænker på, om man er håndboldspiller, gymnast, volleyspiller eller fodboldspiller, alle hepper på alle og har en kæmpeoplevelse.

Efter en times cykelløb blev alle resultater gjort op, og de 77 ryttere fik kørt over 66.000 kroner ind til fordeling blandt afdelingerne. Der var præmieoverrækkelser i Funder Hallen. En hel masse sponsorerede gevinster gjorde, at ingen gik tomhændede hjem.

Hovedgevinsterne - et gavekort til en cykel - gik til Kurt Facius, som kørte flest penge ind blandt ryttere over 15 år, nemlig over 16.042 kroner, og blandt rytterne under 15 år blev vinderen Jens Karl Brix med et beløb på 2270 kroner.

Så igen i år kan Funder GF være rigtig tilfreds med den store opbakning, som alle giver cykelløbet, og udvalget er allerede nu i gang med at evaluere og planlægge næste års løb.