Art palette and brushes with a lot of colors

Foredrag om nordiske kunstnere

SILKEBORg I Ældre Sagens tredje og sidste foredrag i rækken om nordiske kunstnere vil foredragsholder Brit Vittrup beskæftige sig med kunstneren Aka Høegh fra Grønland. Aka Høegh (1947) er den betydeligste nulevende grønlandske kunstner - kendt og elsket over hele Grønland. Hun er maler, grafiker og billedhugger, og hendes fokuspunkter er den grønlandske natur og mytologi - den grønlandske sagnverden.

Hendes værker er ikke direkte politiske, men handler om den grønlandske virkelighed. Hun har desuden lavet mange udsmykningsopgaver i såvel Danmark som Grønland - også kirkeudsmykninger. Ligeledes har hun lavet frimærker og bogillustrationer.

Foredraget holdes i Medborgerhuset den 20. september om eftermiddagen. Tilmelding er nødvendig.