Bittert nederlag for BSV i Slovakiet

Michael Helligsø 

Bjerringbro-Silkeborg var med i hele kampen mod Tatran Presov, men manglede den sidste skarphed

HåNDBOLD Præstationen var på mange måder vellykket, men i sidste endte må Bjerringbro-Silkeborg lørdag aften rejse hjem fra Slovakiet uden point.

Det blev facit efter den vanskelige udekamp i Champions Leauge mod Tatran Presov, der vandt en meget jævnbyrdig kamp med 26-24.

Et bittert resultat for de danske sølvvindere, der var med hele vejen og med en lille smule mere skarphed - eller dommertække - sagtens kunne have fået point.

BSV’erne kom ellers godt ud til første halvleg, hvor Presovs Lukas Urban skulle være glad for, at han ikke fik rødt kort, da han ramte Nikolaj Øris med en hånd lige i ansigtet.

De danske gæster var oven på ved stillingen 6-9, og på det tidspunkt havde en uskarp Johan Hansen endda misset både et straffekast og en helt fri chance.

Kort før pausen gik Presov dog fra 8-10 til 11-10, men ved pausen var opgøret helt lige ved stillingen 12-12.

Fra anden halvlegs start var BSV tilbage i fin forfatning. I målet bød Aljosa Rezar ind med fire redninger på de første seks minutter - blandt andet et straffekast - og det så lovende ud for gæsterne ved stillingen 13-15.

Men Presov gav sig på ingen måde. Med et lille kvarter igen var hjemmeholdet pludselig i front i en kamp, hvor BSV nu desperat forsøgte at hænge på.

Med otte minutter tilbage tog cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen en timeout ved stillingen 22-21, men i slutfasen havde slovakkerne den afgørende skarphed.

Nikolaj Øris kunne have reduceret til 25-24 med et par minutter igen, men i stedet løb hjemmeholdet op og afgjorde kampen i den anden ende.

Et ærgerligt udfald for BSV, der dog kan tage meget fra til det videre forløb i Champions League, hvor klubben nu har to point for to kampe.

Dansk topscorer blev Nikolaj Øris med seks mål, mens Michael V. Knudsen scorede fem gange. Janus Lapanja scorede seks gange for Presov.