Vinder af vildmarksdyst fortæller i Gjern

Lars Nyhuus Henriksen kommer til Gjern den 11. oktober.

FOREDRAG Lars Nyhuus Henriksen fra Vrads vandt sidste år med sin vilje og sin viden om vildmarken tv-programmet »Alene i Vildmarken«.

Torsdag den 11. oktober kan man høre om hans oplevelser og refleksioner fra vildmarken, hvad det kræver, og hvilke valg man må tage, men også om hans betragtninger omkring ensomhed.

Det foregår i Gjern Kultur- og Idrætscenter med Gjern Natur som vært.

Det var i efteråret 2017, at Lars Nyhuus Henriksen var en af otte deltagere, der blev sendt ud i Nordnorges vildmark. Deltagerne blev i september udsat i hver deres krog af Altevatn og skulle her kæmpe om at overleve i ødemarken længst muligt kun ved hjælp af egne evner til at finde føde og kun med hjælp af de få remedier, de fik lov at medtage.

Efter tre uger var der kun tre deltagere tilbage, Astrid, og midtvejs inde i fjerde uge var det, at det var en glad og meget overrasket Lars Nyhuus, der kunne tage imod sine to børn samt sin hustru, der kom for at fortælle ham, at han havde vundet dysten - og for at tage ham med hjem igen.