Spænding i Salten om resultat af Projekt Pengeyngel

I forbindelse med vinsmagning på fredag bliver det afsløret, hvor dygtige tre lokale par har været til at få penge til at yngle til gavn for økonomisk trængt borgerhus

SALTEN På fredag den 5. oktober afholder aktivitetsudvalget i Salten Borger- og Grundejerforening vinsmagning, og ved samme lejlighed bliver det afsløret, hvor mange penge der er skaffet til Salten Borgerhus via Projekt Pengeyngel.

Tre lokale par fik tidligere i år hver 500 kr. med det formål, at de skulle få pengene til at yngle - blandt andet i kraft af forskellige arrangementer og events lokalt i Them og Salten, og alt sammen til gavn for det økonomisk trængte borgerhus.

På fredag vil formanden for borger- og grundejerforeningen, Peter Skytte, udløse spændingen. Samtidig vil han gøre rede for, hvordan borgerhusets økonomi ser ud, et år efter at et stort underskud på Salten Marked sidste år var ved at rive tæppet væk under borgerhusets økonomi.

Siden er marked og borgerhus blevet splittet op i to adskilte foreninger, og et nyt aktivitetsudvalg i borgerhuset er dannet med det formål at sikre flere arrangementer og en større indtjening i huset.

Ved arrangementet på fredag er lagt op til en hyggelig aften med besøg af Ludovic Riauté fra Vinspecialisten i Silkeborg, der byder på smagsprøver på både hvid- og rødvine, gin og tonic og dessertvin. Han vil samtidig give tips og tricks til, hvordan man finder den rigtige vin til forskellige måltider og anledninger.