Madsen og Co.

MUSIK Fredag kan man komme i godt akustisk selskab, når der er koncert med Madsen, From og Møller i Jysk Musikteater.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen her i efteråret på landevejen igen og har man én gang været til akustisk koncert med trioen, ved man, at man er i godt selskab med strengeleg i en klasse for sig og lune bemærkninger fra den store vestjyske rockpoet.

I år kan Johnny Madsen og Knud Møller fejrer 30 års samarbejde. Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Og til alle de store sange fra Madsens hånd gennem tiderne.