Enarmet tyveknægt snuppede førstepladsen

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg strøg til tops med en smal sejr over Aalborg

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg spillede sig onsdag aften op på førstepladsen i ligaen med en hjemmesejr på 29-28 over Aalborg Håndbold, der blev sikret foran 1914 tilskuere.

Hjemmeholdet satte sig på begivenhederne fra første fløjt, og efter godt 10 minutters spil så gæsterne sig nødsaget til at tage timeout ved stillingen 7-2. Efterfølgende fik nordjyderne barberet et par mål af forspringet, og med fem minutter tilbage af første halvleg var det Peter Bredsdorff-Larsens tur til at lægge det grønne kort, da BSV-føringen var blevet reduceret til 13-10.

Ved pausen var BSV i front med to mål ved stillingen 15-13, og føringen blev hurtigt bragt ned på et enkelt mål. Herefter strammede BSV grebet, og med en spektakulær scoring fra en spids vinkel kunne Nikolaj Øris øge til 18-14. Da indskiftede Kasper Larsen efterfølgende snuppede et straffekast, fik værterne endnu mere medvind, og ved stillingen 20-14 så kampen ud til at have fundet sin vinder.

Gæsterne fik dog skabt fornyet spænding, og med godt to minutter tilbage måtte Aljosa Rezar diske op med en stor redning for at forhindre en udligning. BSV fastholdt fokus til sidst, vandt 29-28 og overhalede dermed både Aalborg og GOG i tabellen.