Voel fik klø efter pinlig anden halvleg

Michael Helligsø 

Silkeborg-Voel faldt helt fra hinanden mod det stjernespækkede Odense-hold

HåNDBOLD Efter en god sæsonstart har Silkeborg-Voel tabt de seneste fire ligakampe, og torsdag aften løb holdet ind i en slem lussing mod storsatsende Odense Håndbold.

Opgøret, der blev spillet i den intime Paarup-Hal i den vestlige del af Odense, endte med en suveræn hjemmesejr på 36-20 efter en helt igennem forfærdelig anden halvleg af Voel.

Udeholdet fik en skidt start på kampen og kom hurtigt bagud med en lille håndfuld mål, men hang på indtil pausen, hvor stillingen var 14-11.

Til gengæld gik det grueligt galt i anden halvleg. Det fynske mandskab gik fra 15-13 til 25-14, da skadesplagede Silkeborg-Voel tog sig en scoringspause på mere end 10 minutter, og så var spændingen ligesom forduftet for de 1128 tilskuere.

Til sidst handlede det kun at begrænse nederlaget, og det lykkedes heller ikke Voel-holdet, der faldt helt fra hinanden i en pinlig slutfase.

Derfor endte gæsterne med at tabe anden halvleg med hele 13 mål, og man forstod, hvorfor spillerne skyndte sig ned i omklædningsrummet efter kampen.

Den indsats var ganske enkelt ikke god nok.