BSV tævede tamme tyrkere

Mathias Hove Andersen 

Besiktas fik bøllebank af Bjerringbro-Silkeborg, der forsvarede førstepladsen

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg forsvarede lørdag førstepladsen i gruppe C i Champions League, da holdet hentede en ventet udesejr i Tyrkiet, hvor Besiktas Mogaz indkasserede et klart nederlag på 24-37.

Allerede efter 10 minutters spil havde BSVerne slået et stort hul ved stillingen 3-8. To undertalsperioder ændrede ikke på kampbilledet, og midtvejs i første halvleg var gæsternes føring vokset til otte mål.

Der var ganske enkelt klasseforskel, og første halvleg lignede nærmest en træningskamp i den stemningsforladte hal, hvor BSV kunne gå til pause med en føring på hele 10 mål ved stillingen 12-22.

BSV byttede ud på flere positioner fra anden halvlegs start, og det udnyttede værterne til at halvere gæsternes forspring. Tættere kom tyrkerne dog ikke, og et kvarter før tid var den tocifrede BSV-føring atter en realitet.

Gæsterne var klart bedst, og slutcifrene 24-37 var nærmest billigt sluppet for Besiktas.