Bigband optager live-koncert

MUSIK Den sydlige del af Silkeborg Kommune har gennem snart 25 år haft sit eget bigband.

Old Boys Big Band, som har stærke rødder i den gamle Them Kommune, kan om to år - i 2020 - fejrer sit 25 års jubilæum, og forberedelserne er allerede godt i gang. Det forestående jubilæum bliver blandt andet fejret med indspilning af en dvd med en live-koncert. Den finder sted i Toftebjerg Them Bibliotek og Medborghuset - i den store sal - torsdag 25. oktober.

- Og vi vil gerne have besøg af alle vore »gamle fans« her fra området. Eneste betingelse er, at man kan klappe og lyde begejstret for hvert eneste nummer. Når vi denne gang vil lave en dvd, hænger det sammen med, at vi i dag kun har tilfældige optagelser fra forskellige koncerter liggende på Youtube og andre steder. Denne gang vil vi gerne forsøge at gøre det så professionelt som muligt, så vi kan lægge de optagne numre ud på de sociale medier, oplyser Old Boys Big Band.

Big bandet har tidligere udgivet tre cd’er »Opus more than One« fra 2007, »We can’t stop Loving You« fra 2012 samt »Keep on Smiling« fra 2015.