Forfatter og komponist i »uhørt« konstellation

MUSIK Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er under navnet »Uhørt« gået sammen i et nyt musikalsk samarbejde, som forener pop og poesi.

Onsdag 24. oktober kan man opleve konstellationen i Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus.

Jesper Mechlenburg har med udgangspunkt i Lone Hørslevs digte og oplæsning sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som ikke er set i Danmark før. Sangene er både pop og poesi og undersøger sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Følsomt hviskende kærlighedserklæringer mødes med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger.

Lone Hørslevs digte kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære, det skæve i det almindelige og det fjerlette i det tungeste.

Der er således lagt op til en anderledes og kulturel spændende aften i Them, hvor koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem Kulturstafetten og Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus

Inden koncerten vil der være mulighed for at spise i medborgerhusets café.