Thompson med band og ny cd

MUSIK Der vil være musik for enhver smag, når The Robert Thompson Band spiller i foyeren i Jysk Musikteater på søndag.

The Robert Thompson Band skaber en intens stemning med både violin, mandolin, guitarsolo og sang. Bandet arbejder med flere forskellige stilarter, som blandt andet rock, blues og rytmisk musik, der kan danses til. Ud over Robert Thompson består bandet af Erik Hagner på guitar og sang, Lasse Høj Jakobsen på violin, Rasmus Sitarz på trommer og Christoffer Holm på bas.

Flere af dem er også med på Robert Thompsons tredje cd med egne sange, der netop er udsendt i denne uge. Sangene på »Caveman Instincts« strækker sig over en lang periode i Robert Thompsons liv. Helt tilbage fra universitetstiden i USA i begyndelsen af 80’erne til helt nye sange skrevet i Silkeborg.