Uventet hjælp til SIF: Konkurrent floppede mod oprykker

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF fik torsdag aften en hjælpende hånd i topstriden, da HB Køge snublede i Hvidovre

FODBOLD HB Køge kunne have spillet sig op på førstepladsen i 1. division med en udesejr over Hvidovre torsdag aften, men missionen mislykkedes for fusionsklubben, der måtte se sig slået med 2-0 på Kæmpernes Arena foran 938 tilskuere.

HB Køge bliver derfor på andenpladsen med 23 point efter 14 kampe, og nederlaget er godt nyt for Silkeborg IF, der er et enkelt point efter på tredjepladsen. SIFerne gæster Energi Viborg Arena søndag eftermiddag, og her har Michael Hansens mandskab således chancen for at rykke forbi HB Køge og komme a point med Viborg FF.

Selvom SIF skulle trække sig sejrrigt ud af topopgøret, har Viborg stadig de bedste kort på hånden. Duksene fra domkirkebyen mangler stadig at spille en udsat kamp mod FC Fredericia, der indtager fjerdepladsen. Det opgør afvikles på Monjasa Park torsdag 25. oktober.