Solbakken hylder Robert Skov: Er blevet en voksen mand

/ritzau/ 

FC København vendte søndag eftermiddag nederlag til sejr mod Vejle, da Robert Skov blandt andre scorede.

VEJLE Robert Skov blev endnu en gang afgørende for FC København, da offensivspilleren udmærkede sig med både mål og assist i 3-1-sejren over Vejle søndag eftermiddag.

Det holdt ellers hårdt for gæsterne, som var bagud indtil det 72. spilleminut, hvor Dame N’Doye fik reduceret, inden Robert Skov selv, tre minutter efter, scorede til 1-2.

Kantspilleren høstede da også store roser fra sin træner efter kampen. Ståle Solbakken lægger ikke skjul på, at Robert Skov har gennemgået en positiv udvikling.

- Han er blevet en voksen mand. Han kom ganske godt uddannet fra Silkeborg, men han har skullet vænne sig til et nyt system, og at alt går lidt hurtigere, siger Ståle Solbakken.

Nordmanden er ikke kun glad for målet, men også for den måde, som Robert Skov har udviklet sit defensive arbejde.

- Mod Vejle scorede han et mål, lavede en assist og bragede den på overliggeren, men det er ikke kun det. Han er også blevet tryg ved det defensive arbejde, siger Ståle Solbakken.

Den gode periode glæder også hovedpersonen selv, som er glad for den udvikling, som har er gået igennem.

- Det har været en god tid. Der er stadig ting, der kan blive bedre, men det har været opadgående den seneste periode, og det er jeg rigtig glad for, siger Robert Skov.

Kantspilleren ser det som særligt afgørende, at han spiller blandt mange dygtige holdkammerater. Særligt højrebacken Peter Ankersen, som spiller bag Robert Skov, får ros.

- Han er en fantastisk højreback. Han har hjulpet mig siden den første dag. Han er en motor uden lige, og han viser sit høje niveau hver kamp.

Robert Skov og FCK’s næste opgave er Europa League-kampen mod Slavia Prag på hjemmebane. Kampen spilles på torsdag.

/ritzau/