Bæk bombede forgæves mod mestrene

Mathias Hove Andersen 

Sofie Bæk Andersen scorede ni gange for Silkeborg-Voel, men det var ikke nok til at besejre København Håndbold

HÅNDBOLD Silkeborg-Voels ligakvinder løb tirsdag aften ind i et ventet nederlag i hovedstaden, hvor de forsvarende danske mestre fra København Håndbold vandt med 29-22 foran 717 tilskuere i Frederiksberg-Hallerne.

Gæsterne stod ellers for kampens tre første scoringer og fik således en glimrende start, men favoritterne svarede nådesløst igen og bragte sig hurtigt på 7-3. Silkeborg-Voel fik efterfølgende stoppet blødningen, og midtvejs i første halvleg kunne Camilla Fangel udligne til 10-10.

Værterne trykkede dog straks på gassen igen og fik hurtigt slået et nyt hul, hvorfor københavnerne førte med 18-14 ved pausen.

Efter en stribe flotte redninger af indskiftede Stephanie Andersen rykkede Voel-holdet tættere på, og et kvarter før tid skabte velspillende Sofie Bæk Andersen fornyet spænding. Med sin niende scoring reducerede playmakeren til 20-19.

Hjemmeholdet havde dog et ekstra gear, og slutfasen blev en ensidig affære, hvor mestrene øgede til 25-19 og lukkede opgøret. Slutcifrene 29-22 vidnede således også om en sikker sejr.