Voel-profil udtaget til dansk EM-bruttotrup

Michael Helligsø 

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget de 28 navne, der kan komme i spil til EM-slutrunden

HåNDBOLD Når der i december er EM for kvinder i Frankrig, er der en lille chance for, at Silkeborg-Voel er repræsenteret i den danske trup.

I går var der nemlig deadline for indsendelse af de 28 navne, som den endelige EM-trup skal udtages fra, og med i bruttotruppen var stregspilleren Rikke Iversen fra Silkeborg-Voel.

Hun er udtaget sammen med stregkollegaerne Kathrine Heindahl, Stine Bodholt og storesøster Sarah Iversen, og alle tre må formodes at stå foran Rikke Iversen i kampen om spilletid på landsholdet.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har også udtaget Odense-stjernen Stine Jørgensen, selv om hun er skadet og næppe kommer i spil til EM.

- Men hvis miraklet skulle ske, og Stine mod forventning skulle blive klar engang i løbet af turneringen, vil jeg ikke stå i en situation, hvor jeg ikke har muligheden for at overveje, om hun skal skiftes ind i truppen, siger landstræneren til TV2 Sport.

Der er også fundet plads til de tre tidligere Silkeborg-Voel-spillere Simone Böhme, Freja Cohrt og Anne Cecilie la Cour.

Den danske bruttotrup ser således ud:

Målvogtere: Sandra Toft, Althea Reinhardt, Mathilde Juncker og Rikke Poulsen.

Stregspillere: Kathrine Heindahl, Stine Bodholt, Sarah Iversen og Rikke Iversen.

Fløjspillere: Trine Østergaard, Simone Böhme, Mathilde Hylleberg, Fie Woller, Lærke Nolsøe og Freja Cohrt.

Bagspillere: Stine Jørgensen, Anne Mette Hansen, Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Mie Højlund, Melanie Bak, Nadia Offendal, Lotte Grigel, Annette Jensen, Mette Tranborg, Line Jørgensen, Louise Burgaard, Anne Cecilie la Cour og Celine Lundbye.