Kjellerup IF fyrer træner Steven Lustü

Jakob Munk Schmidt 

Frank Hansen og Brian Pedersen tager over i KIF

FODBOLD Kjellerup IF stopper samarbejdet med Steven Lustü.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Bestyrelsen og den sportslige ledelse i Kjellerup IF har med omgående virkning valgt at afbryde samarbejdet med cheftræner Steven Lustü. Det har været utroligt hårdt og en svær beslutning at træffe for klubben. Steven er en meget vellidt mand blandt alle i klubben, og vi har været rigtig glade for ham. Han er en helt utrolig engageret træner, som brænder for trænergerningen og samtidig har en kæmpe vilje til at altid at ville vinde, lyder det.

Sportschef Brian Pedersen siger:

- Vi er i bestyrelsen og den sportslige ledelse velvidende om, at situationen i den nye sæson med rigtig mange nye spillere har været en vanskelig opgave for det nye trænerteam. Igennem efteråret har der været svigtende resultater uden den ønskede udvikling, hvorfor ledelsen har mistet tiltroen til, at Steven Lustü er den rigtige til at føre projektet i Kjellerup IF videre, siger Brian Pedersen.

- Kjellerup IF ønsker Steven alt det bedste fremover i sin trænerkarriere.

Resten af efterårssæsonen vil assistenttræner Frank Hansen og sportschef Brian Pedersen stå i spidsen for holdet.

Efter 13 kampe er det blevet til fire point i 2. division, og holdet er stadig uden en sejr.