Smalt Voel-nederlag i tæt lokalopgør

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg-Voel førte fem minutter før tid, men måtte alligevel se sig slået af Herning-Ikast

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel tabte tirsdag aften et tæt lokalopgør med 22-25 til Herning-Ikast Håndbold foran 845 tilskuere i Jysk Arena. Voel-holdet indtager dermed niendepladsen i tabellen og er fortsat lige uden for de eftertragtede slutspilspladser.

Gæsterne fik den bedste start, men Voel-kvinderne hang på, og efter et kvarters spil kunne Lea Hansen udligne til 6-6.

Første halvleg var i det hele taget en tæt affære med skiftende føringer, men hjemmeholdet formåede alligevel at slå et lille hul frem mod pausen, hvor stillingen var 13-11. Forspringet blevet en realitet efter en stærk periode med flotte redninger af Stine Bonde og fem fuldtræffere fra Othilia Christensen.

Det tog dog kun tre minutter for gæsterne at bringe balance i regnskabet, og midtvejs i anden halvleg måtte Silkeborg-Voel tage timeout ved stillingen 16-18. Det lykkedes imidlertid at udligne, og fem minutter før tid kunne Sofie Bæk Andersen score til 21-20.

I slutfasen var Herning-Ikast dog stærkest, og Voel-holdet endte med at indkassere et smalt nederlag på 22-25.