Jyske Bank vinder bankaftale med stor kunde

Søren Nielsen 

SILKEBORG Region Midtjylland har været i udbud med regionens bankydelser og kapitalforvaltning. Regionsrådet udpegede onsdag Jyske Bank som vinder og dermed fortsat bankforbindelse. Der oplyses i en pressemeddelelse.

Jyske Bank skal således står for bankydelser og kapitalforvaltning frem til maj 2023 og med mulighed for forlængelse i op til tre år. Region Midtjylland fortsætter dermed samarbejdet med Jyske Bank, der har været regionens bankforbindelse i hele regionens levetid.

Kontrakten omfatter udover regionens daglige bankforretninger blandt andet også en kassekredit på 2 mia. kr.

Der indkom to tilbud, som blev evalueret ud fra kriterierne »Bedste forhold mellem pris og kvalitet« med vægt på underkriterierne pris, kvalitet og samarbejde.