Udstilling om formering hos Kombination

KUNST Galleri Kombination er klar med en ny udstilling på Ryvej i Salten Skov med fernisering på lørdag.

De syv deltagende kunsthåndværkere har arbejdet på hver deres meget personlige måder med temaet »formering«. Ud fra så forskellige vinkler og inspirationer som: køn og biologi, overflod og overskud, tid, natur, materialeforskning fortolkes »formering« i en række nye værker udført i blandt andet keramik, flet, sølv og glas.

Samtidig er konceptet for udstillingen, at samarbejdet omkring denne udstilling skal videreudvikle og mangfoldiggøre sig til flere og andre udstillinger ud fra grundtemaet formering - både hvad angår format, materialer, kunstarter og deltagende kunsthåndværkere.

De deltagende kunsthåndværkere er guldsmedene Ane Meinert Folke og Sidsel Christensen side om side med fletterne Jette Mellgren og Bent Vinkler, keramiker Charlotte Nielsen og glaskunstnerne Karen Lise Krabbe og Lotte Thorsøe.

Udstillingen kan ses til og med 6. januar.