Silkeborg-Voel smed sejren i slutfasen

Mathias Hove Andersen 

Voel-kvinderne leverede et flot comeback og var tæt på at besejre Viborg HK

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel fik et enkelt point med fra lørdagens udekamp i Viborg, der sluttede 26-26 efter en medrivende afslutning, hvor begge hold havde muligheden for at tage sejren.

Gæsterne stod for kampens første scoring, men Voel-kvinderne havde problemer i indledningen, hvor værterne hurtigt fik etableret en komfortabel føring. Midtvejs i første halvleg måtte cheftræner Jakob Andreasen således tage timeout ved stillingen 9-5.

Selvom Viborg-føringen også kom op på fem mål, fik Silkeborg-Voel arbejdet sig tilbage i opgøret. Forspringet blev kortvarigt bragt ned på et enkelt mål, og ved pausen var kampen stadig helt åben ved stillingen 14-12.

Silkeborg-Voel fik flere muligheder for at udligne, og et kvarter før tid lykkedes det endelig, da Emilie Ytting løb kontra og sendte bolden i nettet til 20-20.

Ni minutter før tid tog gæsterne så føringen. En fin redning af Stephanie Andersen blev efterfulgt af en scoring af Sofie Bæk Andersen, der gjorde det til 23-24, og så lurede overraskelsen i Viborg.

Voel-føringen var oppe på to mål tre minutter før tid, men i kampens sidste angreb havde viborgenserne ikke desto mindre muligheden for at vinde. Det forhindrede gæsterne dog, og så sluttede opgøret 26-26.