Lars Larsen gør det igen: Kæmpefest for alle medarbejdere med påhæng

Søren Nielsen 

ERHVERV Odense Congress Center bliver lørdag den 17. november omdannet til Danmarks største skihytte, når Lars Larsen og Jysk arrangerer sin årlige medarbejderfest for alle 2.000 medarbejdere i Danmark plus ledsagere.

Hvert år fejrer Jysk sine medarbejdere til en fælles fest for at sige tak for indsatsen i det forgangne år. I år er temaet afterski, og derfor byder aftenen på hvidklædte pister og iskolde øl, mens blandt andre Scarlet Pleasure, Kesi og Gilli holder gang i dansegulvet.

- Afterski handler om at være sammen og genopleve de bedste minder fra pisterne. Vi skal på samme måde mindes årets gang, når vi samler alle medarbejdere fra vores butikker, distributionscenter og kontorer for at fejre dem og have en hyggelig aften, siger Lene Houe, HR-Manager i Jysk Danmark.

Det er 39 år siden, at Lars Larsen startede traditionen med en årlig Jysk-fest. Med årene er festerne vokset i takt med virksomhedens vækst, men formålet med festen har ikke ændret sig.

- Festerne er en anledning til at sige tak til alle vores medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at sikre Jysks succes. Nu skal de fejres med et brag af en fest, og derfor holder vi også lukket dagen efter, så vi lige har tid til at blive friske til om mandagen, siger Lene Houe.

Kun citybutikkerne i Bruuns Galleri i Aarhus og Friis i Aalborg holder åbent søndag.