BSV-stimen stoppede i Kolding

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg kom på hårdt arbejde i en tæt og dramatisk kamp mod KIF Kolding

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg er gået fra den ene succesoplevelse til den anden den seneste tid, men onsdag aften måtte topholdet tage til takke med et enkelt point i Sydbank Arena, hvor opgøret mod KIF Kolding sluttede 27-27.

Man skal dog helt stadig tilbage til 22. september for at finde det seneste BSV-nederlag, som fandt sted i Slovakiet, hvor Peter Bresdorff-Larsens mandskab tabte med 26-24 til Tatran Presov i Champions League.

Siden er det blevet til lutter sejre, men ligakampen i Kolding blev altså en undtagelse.

Opgøret var tæt det meste af vejen, men 10 minutter før tid så det svært ud, da KIF førte med tre ved stillingen 24-21. BSV kom dog tilbage og fik udlignet, men i kampens sidste angreb havde hjemmeholdet chancen for at tage sejren. KIF sendte dog bolden lige forbi mål, og så sluttede kampen uden vinder.

BSV ligger nu side om side Aalborg Håndbold i toppen. Nordjyderne hentede sideløbende en sikker udesejr over Lemvig Thyborøn, og begge hold har nu 18 point.

BSV fører dog fortsat ligaen.