Voel kørte bundhold over efter pausen

Michael Helligsø 

Oprykkerne fra EH Aalborg blev sendt hjem fra Jysk Arena med et klart nederlag

HåNDBOLD Kravet var på forhånd to point for Silkeborg-Voel, der onsdag aften tog imod bundholdet EH Aalborg i Jysk Arena.

Og det levede de midtjyske værter i den grad op til med en stensikker 39-27-sejr, der luner godt i tabellen, hvor Silkeborg-Voel jagter en plads i top-8.

Efter de første 30 minutter var der ellers intet, der tydede på en storsejr til hjemmeholdet.

Silkeborg-Voel kom helt skævt ud til kampen, mens EH Aalborg spillede frisk til, og stillinger som 1-4 og 6-10 gav anledning til bekymring hos hovedparten af de 901 tilskuere i Jysk Arena.

Men efterhånden kom der snit over spillet. Tyske Susann Müller spillede sig op efter en horribel start, og kort før pausen bragte hun Voel foran for første gang ved 14-13.

EH Aalborg fik udlignet til pausestillingen, men i anden halvleg var der til gengæld ingen tvivl om styrkeforholdet.

Midt i halvlegen gjorde Susann Müller det til 28-22, og derfra knækkede gæsterne, der kun har hentet tre point i sæsonen indtil videre.

Til sidst endte det med en storsejr på 39-27 efter en kamp, hvor Silkeborg-Voel viste klassen, da første EH Aalborg var blevet møre.

Med otte mål blev Susann Müller kampens spiller for vinderne, mens Helene Kindberg scorede seks gange. Aalborgs Laura Damgaard Lund blev kampens topscorer med ni scoringer.