Kendt sanwichbar ændrer sit koncept

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Menukortet udvides, så sandwich og salat får følgeskab af pizzaer, burgere og grill-menuer

SILKEBORG Den gode kvalitetssandwich og en varieret og smagsfyld tag-selv salatbar er fortsat hovedingrediensen hos Gusto sandwich & salatbar på Vestergade i Silkeborg, der åbnede i foråret 2017.

Bag forretningen, der er opstået i kølvandet på to tilsvarende i Herning, står to brødre, som har fået godt tag i sandwich og salatspisende midtjyder. Ikke mindst i timerne omkring frokost, er der travlt i forretningen på Vestergade, der hurtigt fik mange trofaste erhvervskunder og ditto fra områdets studerende.

Men i eftermiddags- og aftentimerne er der knapt så meget at bestille, og det får nu indehaver Sinan Akdemir til at ændre konceptet. En ændring, der sker samtidig med, at Behidze Kyashif er trådt ind som medejer af forretningen i Silkeborg.

Pizza og burger på menuen
- Hun kommer til at være her det meste af tiden, og hun kommer med stor erfaring fra blandt andet Tyskland, men har arbejdet i Gusto siden åbningen, siger indehaver Sinan Akdemir, der nu sætter pizza og burgere på menukortet.

- Vi har erfaret, at der ikke er så mange kunder om eftermiddagen og om aftenen. Samtidig er der flere kunder, der efterspørger varm mad. Derfor vælger vi nu at tilbyde kunderne et supplement til sadwich og salat, siger han.

Fremover vil man derfor finde et større udbud af traditionelle grillmenuer på menukortet, der også tæller en håndfuld burgere samt 40 forskellige pizzaer.