Silkeborg-Voel lukkede året med pligtsejr

Mathias Hove Andersen 

Voel-kvinderne besejrede Skanderborg i årets sidste kamp og overvintrer dermed på en slutspilsplads

HÅNDBOLD Silkeborg-Voels ligakvinder satte onsdag aften punktum for 2018 med en pligtsejr på 31-26 over Skanderborg Håndbold, der blev sikret foran 915 tilskuere i Jysk Arena.

Sejren betyder, at Voel-kvinderne overvintrer på ottendepladsen, som akkurat giver adgang til slutspillet. Dermed lever holdet p.t. op til den sportslige målsætning for sæsonen.

Der resterer dog fortsat 12 kampe i grundspillet, som genoptages lige efter nytår. Afstanden til de nærmeste forfølgere fra TTH Holstebro er blot på to point, og intet er afgjort i kampen om slutspilspladserne.

Ingen spænding efter pausen
Lokalopgøret i Jysk Arena var tæt i første halvleg, hvor Silkeborg-Voel og Skanderborg havde spinkle føringer på skift. Efter 29 minutter kom værterne for første gang foran med tre mål, og den føring var intakt ved pausen, hvor stillingen var 14-11.

Fra anden halvlegs start blev forspringet hurtigt udbygget til fem mål, og derfra var der ingen tvivl om udfaldet. Silkeborg-Voel var i kontrol og vandt 31-26.

Jane Schumacher blev topscorer med ni mål, og samtidig viste indskiftede Stephanie Andersen sig fint frem med en redningsprocent på 41.