Amputerede BSV tabte vildt drama

Michael Helligsø 

Jesper Nøddesbo fik rødt kort, da BSV tabte med et mål til Tatran Presov

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg kunne søndag have spillet sig videre i Champions League, men en dramatisk og intens kamp i Jysk Arena mod slovakiske Tatran Presov blev tabt med 29-30.

Dermed er der i den grad åbnet for spændingen i puljen, hvor BSV, Presov og Sporting kæmper om at snuppe de to øverste pladser, der giver videre avancement.

De 1931 tilskuere i Jysk Arena blev vidne til en nervepirrende affære, og i de døende sekunder troede Nikolaj Øris, at han havde sikret uafgjort.

Men de tyske dommere dømte overtrådt på hans scoring, og så kunne Presov-spillerne juble, mens publikum kvitterede med en øredøvende pibekoncert.

Den situation var symptomatisk for en kamp, hvor BSV havde masser af modgang.

Sebastian Skube og Stefan Hundstrup var ude med skader, målmand Kasper Larsen stod kun de første minutter på grund af sygdom, og så blev Jesper Nøddesbo rødt kort efter få minutter af anden halvleg.

Meget sigende kom kun fem spillere på måltavlen for BSV, der ved pausen ellers førte med 17-14.

Men i anden halvleg fik Presov hurtigt udlignet, og slovakkerne havde derefter teten, mens BSV savnede redninger fra Aljosa Rezar.

Kort før tid udlignede 400 kamps-jubilaren Mads Ø. Nielsen til 29-29, men Presov fik scoret igen, og så endte det i en totale skuffelse for BSV, der nu skal have point i de to sidste puljekampe mod Metalurg og Sporting.

Nikolaj Øris, Nikolaj Markussen, Johan Hansen og Michael V. Knudsen scorede alle syv gange for BSV, mens Oliver Rabek scorede ni mål for slovakkerne.