Lars Larsen sætter rekord med nyt regnskab

Søren Nielsen 

Stigende omsætning og et forbedret resultat på bundlinjen for Lars Larsen og Jysk Group

SEJS-SVEJBÆK Erhvervsmanden Lars Larsen er meget tilfreds med årets resultat i Jysk Group, der har forskudt regnskabsår med afslutning i sommeren 2018.

Med en omsætning på 26,636 mia. kr. og et resultat på 3,530 mia. kr. nåede Jysk Group dermed nye højder med endnu et rekordår i 2017/18.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi endnu engang formår at sætte rekorder i Jysk. Det bekræfter os i, at det fortsat er den rigtige strategi at investere i fysiske butikker, så vi kommer helt tæt på kunderne i alle de lande, hvor Jysk er i dag, siger Lars Larsen, grundlægger og bestyrelsesformand i Jysk Group i en pressemeddelelse.

Ved udgangen af finansåret, som sluttede 31. august 2018, havde Jysk Group 2.668 butikker og beskæftigede 23.000 medarbejdere på tværs af 50 lande.

Lars Larsen fremhæver medarbejderne som afgørende for Jysk.

- Medarbejderne rundt omkring i verden er helt afgørende for vores succes. Det er dem, der møder kunderne hver dag, og uden deres fantastiske indsats kunne vi ikke glæde os over endnu et rekordresultat. Derfor fortjener de også en stor tak for deres indsats, siger Lars Larsen