Landlig julestemning for hele familien

THEM Den økologisk fjerkræproducent og gårdbutik Gothenborg ved Them inviterer som sædvanligt til stort julemarked over to weekender - første gang den kommende lørdag og søndag 24. og 25. november og igen 1. og 2. december.

På markedet vil man kunne hente inspiration til jule- og adventsgaver i en række stande, hvor kreative kunsthåndværkere sælger ud af deres håndlavede arbejder. Gæsterne får også lejlighed til at smage på julen. I Gothenborgs café serveres økologisk julebrunch-buffet, og der kan i anledning af markedet kan også købes blandt andet fjerkræpaella, æbleskiver, gløgg, risengrød, hjemmebag, kaffe og varm chokolade.

Som noget nyt vil det meste af gården i år være overdækket, mens et fast punkt er naturligvis på programmet i år. Det er besøg af julemanden, som kommer kørende på sin røde traktor med en lille overraskelse til børnene.

De kan desuden få læst historie af en skovnisse i skikkelse af Berit Hedegaard i den gamle lade. Her vil der også være mulighed for at lave en flot dekoration af alle skovens herligheder, mens mor og far nyder kaffen i ladens café.