Peter Sørensen føler sig klar til et nyt trænerjob

Mathias Hove Andersen 

- Jeg vil tilbage, siger tidligere SIF-træner til TV Midtvest

FODBOLD Efter fyringen som manager i Silkeborg IF har Peter Sørensen været på rundrejse i Europa, men nu føler han sig klar til et comeback. Det fortæller den tidligere SIF-træner til TV Midtvest.

- Jeg vil tilbage. Jeg kan mærke, at det begynder at sitre i mig igen. Jeg vil gerne være træner i Danmark, men det behøver ikke være i Danmark. Jeg kan jo ikke vælge fra alle hylder, når jeg er ledig, siger Peter Sørensen til mediet.

Efter nedrykningen fra Superligaen fik Peter Sørensen muligheden for at føre SIF tilbage i landets bedste række, men efter tre kampe havde holdet blot hentet et enkelt point, og SIF var sågar ikke kommet på måltavlen. Det endte med at koste Peter Sørensen jobbet.

- Jeg er ikke enig i fyringen. Men jeg anerkender, at det er »strictly business«, og der kan man ikke tage særlige hensyn til, om jeg nu har en særlig relation til klubben eller ej. Jeg havde håbet at få mere tid, for jeg syntes, at der var tegn på, at det var ved at vende. Jeg tror, jeg havde fået Silkeborg tilbage igen, siger Peter Sørensen til TV Midtvest.