Lokale er verdens bedste i buffet til 150 personer

Jakob Munk Schmidt 

Cateringlandsholdet fra Danmark vandt guld ved VM

SILKEBORG Trioen Claudia Svane, Tonny Meyer, begge Silkeborg, og Marianne M. Nørskov fra Poul Due Jensen Academy i Bjerringbro udgjorde det lokale islæt på det danske cateringlandshold, som søndag vandt guld ved VM.

Opgaven bestod i at lave en buffet til 150 personer.

Holdkaptajn Dennis Justesen Nielsen var fuld af roser til teamet efter sejren.

- Vi er glade. Vi har som hold nået første delmål. Vi er trætte, vi er udkørte. Vi havde forventet en guldmedalje, og det fik vi, lød det fra holdkaptajnen.

En del af successen skal findes i holdets sammensætning.

- Vi er et homogent hold. Vi har præsteret sammen som hold. Der har været en god tone i køkkenet, der har været en god disciplin, og folk har overholdt reglerne. Alle har holdt aftalerne til punkt og prikke, så der har ikke rigtigt været noget at sætte en finger på fra vores side, sagde Dennis Justesen Nielsen.