Gratis trylleshow på Torvet

SILKEBORG Fredag den 30. november gæster tryllekunstner Anders Møller Silkeborg. Det gør han i forbindelse med kampagnen Danmark for målene og Global Goals Tour, som har til opgave at udbrede FNs 17 verdensmål til to millioner danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde.

Kampagnen kickstartes på fredag med et lille pop-up julearrangement på Torvet i Silkeborg, hvor interesserede får et trylleshow med den kendte tryllekunstner.

Anders Møller har mere end 10 års erfaring og flere end hundrede shows på bagen, hvilket har betydet, at han i dag er en af Danmarks førende tryllekunstnere. Den råde tråd gennem showet er FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Efter showet vil der blive afholdt trylleskole, hvor de første 100 børn får et sæt verdensmålstryllekort. Anders Møller vil også lære børnene et trick.

Der vil være pop-up shows i flere forskellige byer i løbet af november og december for at kickstarte kampagnen.