Midtjyllands Avis inviterer nye kunder indenfor

Nye abonnenter får på torsdag et indblik i Mediehuset Midtjyllands Avis

SILKEBORG På torsdag kommer nye abonnenter på besøg hos Midtjyllands Avis på Papirfabrikken for at få et indblik i et moderne, lokalt mediehus.

Der er tale om et nyt initiativ fra Midtjyllands Avis, og der er sendt invitationer ud til alle dem, der har tegnet et abonnement indenfor den seneste 60 dage. Heraf har foreløbig 20 nye læsere valgt at takke ja til at besøge Midtjyllands Avis torsdag eftermiddag.

- Vi vil gerne endnu tættere på vores læsere og fortælle vores nye kunder om, hvordan vi arbejder, hvilke fordele kunderne har hos os og hvilken rolle vi som lokalmedie spiller i lokalsamfundet, siger chefredaktøren på Midtjyllands Avis, Hans Krabbe.

Det er meningen, at invitationen til nye abonnenter skal være en tilbagevendende begivenhed. Hvis man ikke har været opmærksom på invitationen, er det stadig muligt at tilmelde sig arrangementet til nyhedsredaktør Brian Holst på mail: [email protected] eller telefon 87228445.