Nyt røveri mod dagligvareforretning

Brian Holst 

Tirsdag aften skete der endnu et røveri mod en brugs i lokalområdet

VOEL Tirsdag aften blev der begået et væbnet røveri mod Dagli Brugsen i Voel.

Omkring klokken 18 modtog politiet et alarmopkald fra forretningen på Hjaltesvej, hvor en yngre mand havde truet en kvindelig ekspedient på 17 år med en kniv.

- Kvinden gør, som hun skal. Hun udleverer cigaretter og kontanter, som røveren forlanger. Derefter stikker gerningsmanden af til fods, siger vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ifølge vagtchefen er røveren formentlig løbet i retning af Thorupgårdsvej.

- Vi har et vidne, der har set en bil holde ved Thorupgårdsvej op til røveriet. Derfor kan der også have været en chauffør. Bilen, som muligvis er en BMW, er formentlig kørt i østlig retning - mod Sorring, fortæller Jens Claumarch.

Derfor har politiet informeret blandt andre Østjyllands Politi, så patruljerne kan holde øje med en bil, der måske har lidt for travlt.

Gerningsmanden beskrives til at være ca. 175 centimeter høj. Han er af mellemøstlig udseende og er spinkel af bygning. Han var iført en grå hættetrøje og sorte joggingbukser. Skoene er sorte med hvide såler. For ansigtet havde røveren et sort tørklæde.

Røveriet i Voel minder meget om det røveri, der skete mandag aften mod Dagli Brugsen i Stjær ved Galten, hvor en røver truede sig til en mindre kontantbeløb med en kniv. Signalementet af gerningsmanden i Voel svarer stort set til signalementet af gerningsmanden i Stjær.

- Når vi får kigget nærmere på overvågningsbillederne vil vi kunne se, om der måske er tale om den samme gerningsmand. Det må den videre efterforskning fra politistationen i Silkeborg vise, siger Jens Claumarch.

Hvis man har oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på telefon 114.