Stort danse-event i Hvinningdal støtter brysterne

HVINNINGDAL Lørdag 1. december inviteres alle danseglade kvinder til stort danseevent i Hvinningdalhallen.

Under tidens store Dans Det Ud-bevægelse har Trine Søbjerg fra »HA85 Danseglæde«, arrangeret en stort danseevent til fordel for Kræftens Bekæmpelse - Støt Brysterne.

- Med inspiration fra mine dansehold i HA85 Danseglæde for Kvinder inviterer jeg til danseaften, som støtter en god sag. Musikken vil være lige så blandet og dejligt forskellig som vores bryster - der vil være noget for enhver smag. Der er ingen regler, intet er forkert, intet er for meget, og i dette rum er der ingen, der bliver bedømt. Alle kvinder over 18 er velkomne, det eneste krav er, at man kommer med et åbent sind og er klar på at have det sjovt til god musik, siger Trine Søbjerg.