Magtens Korridorer rykker ind i varmen

MUSIK Magtens Korridorer har et trofast publikum i Silkeborg efter bandet med Johan G. Olsen i front gennem mange år ofte har været på friluftsscenen i Indelukket ved Hede Rytmer.

Men fredag rykker Magtens Korridorer inden for i varmen i Jysk Musikteater, når det rutinerede rockband kommer til byen på den aktuelle efterårsturné.

Turnéen ligger i kølvandet på udgivelsen af det syvende studiealbum fra Magtens Korridorer. Det hedder »Halvt til Helt« og er bygget op om 11 sange, der følger døgnets 24 timer for nogle navnløse personer i en anonym by. Fra sin position midt i livet kan bandet, sanger og tekstforfatter Johan G. Olsen se både tilbage på et levet liv og frem mod en fremtid med frihed.

- Mine børn er flyttet hjemmefra og det betyder egentlig, at min opgave her i livet er fuldført. Men så er det, jeg og andre forældre, der har oplevet det samme, stopper og tænker sig om. Man er nødt til at prøve at finde en ny mening med livet, siger Johan G. Olsen.

Magtens Korridorer er godt 20 år inde i en karriere, der har formet sig som en stødt og rolig optur, siden gennembruddet med »Lorteparforhold« fra albummet »Friværdi« kom i 2005. Siden da har Magtens Korridorer igen og igen turneret land og rige tyndt og samlet en enorm erfaring til sig.

Ud over sange fra det nye album bliver der også lejlighed til at høre mange af de store hits fra bagkataloget.