SOS Børnebyerne tænder juletræ

SILKEBORG Ved Jysk på Nørrevænget opstiller SOS Børnebyerne i Silkeborg på søndag et juletræ for verdens forældreløse og udsatte børn.

Det sker som led i en kampgane for at skaffe flere faddere og tager udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr om den lille pige med svovlstikkerne, der skal minde om, at det er vigtigt at huske dem, der ikke har så meget her i julen.

Derfor håber Silkeborg Lokalgruppe, at mange vil komme og tænde et lys for et udsat barn.

- På verdensplan er der alt for mange børn, der ikke har nogen, der passer på dem. SOS Børnebyerne arbejder for, at alle børn kan vokse op i trygge rammer, komme i skole og beholde familie og venner, siger Gurli Hansen, formand for SOS Lokalgruppen.

- Vi håber, at et arrangement som dette på søndag kan være med til, at endnu flere danskere vil tegne et fadderskab og dermed give et barn den varige hjælp, det har behov for, siger hun.